OBM Oost

OBM Oost zorgt voor de instroom en opleiding van (nieuwe) medewerkers van metaalbedrijven in Oost-Nederland. In samenwerking met ROC’s zorgen wij voor vakopleidingen die aansluiten op de praktijk.

OBM Oost

OBM Oost zorgt voor de instroom en opleiding van (nieuwe) medewerkers van metaalbedrijven in Oost-Nederland. In samenwerking met ROC’s zorgen wij voor vakopleidingen die aansluiten op de praktijk.

Ben jij op zoek naar een uitdagende opleiding in een branche met volop mogelijkheden? Volg dan een BBL metaal- of mechatronica opleiding via OBM Oost!

Wij hebben opleidingslocaties in Emmeloord en Zwolle.

De toekomst van uw bedrijf staat bij ons voorop
Voldoende én goed opgeleide vakmensen voor de metaalbranche. Dat is waar OBM Oost voor staat. Zonder nieuwe medewerkers staat de toekomst van uw bedrijf op het spel. Daarom is in 2006 OBM Oost opgericht door de Koninklijke Metaalunie, scholingsfonds OOM en de regionale metaalbedrijven.
OBM Oost zorgt voor de instroom en het opleiden van (nieuwe) medewerkers voor metaalbedrijven. In samenwerking met ROC’s zorgen wij voor vakopleidingen die optimaal aansluiten op de praktijk. Wij zijn de verbindende schakel tussen u, de student en de school met als doel om van uw leerling-werknemer uw nieuwe medewerker voor de toekomst te maken.
Nieuwsbrief gemist?

Heeft u een nieuwsbrief gemist? Geen nood, via onderstaande link kunt u de nieuwsbrief alsnog lezen!

Vergaderlocatie nodig? 

OBM Oost biedt de mogelijkheid om twee mooie ruimtes te huren aan de Ceintuurbaan 15 in Zwolle. De ruimte is geschikt voor maximaal 8 of maximaal 15 personen. De locatie is makkelijk te bereiken en bied gratis parkeergelegenheid. Wilt u meer informatie? Klik op onderstaande link.

OBM Oost

Van de Noordoostpolder, Flevoland tot Overijssel staan wij, vanuit ons kantoor in Zwolle, met een team van acht medewerkers voor u klaar.

U heeft altijd een vaste opleidingsadviseur als contactpersoon. Wilt u weten wat OBM Oost voor u kan betekenen, lees dan verder bij wat doet OBM Voor werkgevers.

Zoekt u contact met OBM Oost?
U kunt altijd contact opnemen via onderstaande gegevens. Een gerichte vraag mag ook direct naar een van onze collega’s.

Ceintuurbaan 15
8022 AW Zwolle
t: 038-4669051
e: [email protected]

Praktijkcentrum LUX038

OBM Oost ontwikkeld samen met het bedrijfsleven en Deltion College praktijkcentrum LUX038. Op deze plek aan de Ceintuurbaan 15 in Zwolle wordt een praktijkcentrum gerealiseerd om samen met bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio Zwolle te bouwen aan praktijkgericht innovatiegedreven technisch onderwijs.

Het praktijkcentrum wordt ingericht waar studenten op niveau 3, 4 en 5 opgeleid kunnen worden. Ook worden hier projecten uitgevoerd waaronder het bouwen van een sloep. Studenten uit de metaalsector gaan samenwerken met studenten uit de hout en meubelindustrie en studenten van de opleiding schilderen en applicatie.

In LUX038 zal gewerkt worden met machines die direct aansluiten bij de actuele ontwikkelingen in de beroepspraktijk. Door dit praktijkcentrum in te richten met up tot date machines wordt een showroom gecreëerd voor leerlingen, studenten en ouders waarmee gewerkt wordt aan beeldvorming, instroom en doorstroom.

Binnen het praktijkcentrum kunnen cursorische trajecten uitgevoerd worden en wordt er tevens gewerkt aan de uitvoering van scholing van zij-instromers.

Wilt u meer weten over het ontstaan van LUX038? Klink dan hier.

Wilt u op de hoogte zijn rondom de ontwikkelingen van het praktijkcentrum? Via onderstaande link kan u de nieuwsbrief bekijken.

Maak kennis met de opleidingsadviseurs van OBM Oost:
Maak kennis met de accountmanager om,- her- en bijscholing van OBM Oost:
Agenda van OBM Oost

Blijf op de hoogte

Agenda van OBM Oost

Blijf op de hoogte

Onze samenwerkingspartners voor de uitvoering van de opleiding

Voor de uitvoering van onze opleidingen werken wij samen met ROC’s uit onze regio.
Dit zijn OC&W erkende opleiders.

Onze samenwerkingspartners en daarmee onze opleidingslocaties zijn:

• Firda in Emmeloord
• Deltion College in Zwolle
• Hogeschool Windesheim in Zwolle

Opleidingslocatie:
Deltion College in Zwolle

Opleidingslocatie:
Hogeschool Windesheim in Zwolle

Opleidingslocatie:
Firda in Emmeloord

Onze leerbedrijven, onze mede eigenaren

De volgende bedrijven hebben zich inmiddels aangesloten bij OBM Oost. Via aandeelhouderschap zijn zij tevens mede eigenaar van het OBM.
Zij staan achter de missie van OBM en investeren in de toekomst van hun bedrijf door het opleiden van leerlingen.

Zoekt u een student?
Meld uw leerwerkplek
direct aan
Contact met OBM Oost?

OBM Oost

Ceintuurbaan 15
8022 AW Zwolle

t: 038-4669051
e: [email protected]