De toekomst van uw bedrijf staat bij ons voorop

Voldoende én goed opgeleide vakmensen voor de metaalbranche. Dat is waar OpleidingsBedrijf Metaal (OBM) voor staat. Zonder nieuwe medewerkers staat de toekomst van de techniekbranche en zo ook uw bedrijf op het spel. Daarom is in 2006 OBM opgericht door de Koninklijke Metaalunie, scholingsfonds OOM en de regionale metaalbedrijven.

OBM zorgt voor de instroom en het opleiden van (nieuwe) medewerkers voor metaalbedrijven. In samenwerking met ROC’s zorgen wij voor BBL-vakopleidingen die optimaal aansluiten op de praktijk. Wij zijn de verbindende schakel tussen u, uw leerling en de school met als doel om van uw leerling uw toekomstige medewerker te maken.

Volg een cursus via OBM

Techniek zal zich altijd vernieuwen en door ontwikkelen. Daarom biedt OBM, naast alle BBL-opleidingen, ook diverse cursussen aan om u en uw personeel door te laten groeien en te laten specialiseren. Van een lascursus tot praktisch leidinggeven, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven u en uw medewerkers up-to-date van belangrijke onderwerpen in de techniek en versterkt u de kennis/kwaliteit.

U vindt OBM door heel Nederland

OBM Noord

Emmen – Groningen
Hoogeveen – Leeuwarden

T: 06 – 40 39 70 72
E: [email protected]

Ga naar OBM Noord

OBM Oost

Emmeloord – Zwolle

T: 038-4669051
E: [email protected]

Ga naar OBM Oost

OBM RiVa

Arnhem – Ede –
Tiel

T: 0345 – 820 210
E: [email protected]

Ga naar OBM RiVa

OBM Midden Nederland
MAKE Center

Nieuwegein

T: 030 – 285 28 88
E: [email protected]

Ga naar OBM Midden Nederland / MAKE Center