Werktuigbouwkunde

MBO niveau 4

Nog geen leerwerkplek?
Wij helpen jou er één te vinden

Persoonlijke begeleiding?
Altijd een vast contactpersoon
bij OBM

Opleiding Werktuigbouwkunde

Heb je interesse in techniek, maar ga je stoppen met jouw hbo-studie Werktuigbouwkunde?

Kom dan een halfjaar werken en leren bij één van de mooie technische bedrijven in de regio!

Stop je op 1 februari met jouw studie, dan ga je de rest van het schooljaar waarschijnlijk aan het werk. OBM Oost en Deltion College bieden jou de kans om tot de zomervakantie een baan in de metaal- en maakindustrie te combineren met een niveau-4-studie Werktuigbouwkunde. Zo verdien je geld om leuke dingen te doen én kom je erachter of je in de technische sector wil blijven. Je kunt het leerwerktraject dan voortzetten.

Zo werkt het

Samen met OBM Oost zoek je een leuke baan in de metaal- en maakindustrie. Je werkt elke week van dinsdag tot en met vrijdag en volgt op maandag de niveau-4-studie Werktuigbouwkunde bij het Deltion College in Zwolle. Dit doe je tot de zomervakantie. Spreekt de combinatie van leren en werken jou aan? Dan ga je verder met het leerwerktraject, dat in totaal twee jaar duurt. Na het afronden van het traject kun je blijven werken, in slechts twee jaar een niveau-5-diploma behalen of opnieuw de stap zetten naar het hbo.

Daarom doen

Tijdens dit leerwerktraject ontdek je of de technische sector bij jou past. Je ontwikkelt nagenoeg dezelfde kennis en vaardigheden als op het hbo, maar dan op een praktische manier. De moeite van het proberen waard, want de technische sector heeft de toekomst. Als professional draag je bij aan de productie en vooruitgang van machines, apparaten en systemen. En dat is precies wat organisaties in de komende jaren nodig hebben om efficiënter, duurzamer en veiliger te kunnen werken. Meer dan genoeg te doen dus!

Wil jij een baan in de metaal- en maakindustrie combineren met een niveau-4-studie Werktuigbouwkunde? Meld je dan voor 1 februari 2023 aan.

Volg de opleiding Werktuigbouwkunde bij OBM

Maak je keuze uit onderstaande opleidingslocaties en schrijf je in voor de opleiding bij OBM

Opleidingslocatie Instroomniveau
Duur
Schooldagen
Brochure
Zwolle
HAVO
2 jaar
1 schooldag per week
Inschrijven