OBM Oost

Zo ziet werk in de metaalsector eruit

Riezebos Staalconstructie Genemuiden

Veel scholieren moeten dezer dagen een keuze maken voor een vervolgstudie. Een moeilijke keuze, want wat weet je als tiener nu van het werkveld waar je na je opleiding komt te werken?

Een metaalopleiding lijkt leuk, maar welke opleiding kies je dan? Wat houdt het werken in de metaalsector in en past het wel bij jou?

Stabiliteit

‘De staalconstructie is het skelet van een bouwwerk. De staalconstructie zorgt voor de stabiliteit, draagt het dak en de wanden. In veel gevallen vormt het de basis van een bouwwerk.’ De bedrijfsfilm van onze aandeelhouder Riezebos Constructie in Genemuiden geeft een mooi inkijkje in het werk in de metaalsector.

YouTube player

Ontwerpen, fabriceren en installeren

RIHO Climate Systems ontwerpt, fabriceert en installeert klimaatsystemen en klimaatproducten. RIHO Climate Systems levert maatwerk. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en installeert moderne klimaatsystemen die de energiehuishouding in elk nieuwbouwproject verduurzamen.

Preciezere regelingen, betere verdeeltechniek, leidingsystemen met een langere levensduur. RIHO Climate Systems wil vooruit. Met hoogwaardige producten en systemen, maar ook met verantwoord gedrag.

Bekijk de bedrijfsfilm van RIHO Climate Systems om een indruk te krijgen van het werk in de metaalsector.

YouTube player
Gepubliceerd op 28 november 2021