Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief

OBM
Oost
De toekomst van uw bedrijf staat bij ons voorop
Voldoende èn goed opgeleide vakmensen voor de metaalbranche. Dat is waar OBM Oost voor staat. Zonder nieuwe medewerkers staat de toekomst van uw bedrijf op het spel. Daarom is in 2006 OBM Oost opgericht door de Koninklijke Metaalunie, scholingsfonds OOM en de regionale metaalbedrijven.
 
OBM Oost zorgt voor de instroom en het opleiden van (nieuwe) medewerkers voor metaalbedrijven. In samenwerking met ROC's zorgen wij voor vakopleidingen die optimaal aansluiten op de praktijk. Wij zijn de verbindende schakel tussen u, uw leerling en de school met als doel om van uw leerling uw nieuwe medewerker voor de toekomst te maken.

OBM Oost actief in heel oost Nederland

Van de Noordoostpolder, Flevoland, Overijssel, Stedendriehoek tot aan Twente staan wij, vanuit ons kantoor in Zwolle, met een team van zes medewerkers voor u klaar. 
U heeft altijd een vaste accountmanager als contactpersoon. Wilt u weten wat OBM voor u kan betekenen, lees dan verder bij wat doet OBM  Voor werkgevers.
  

Maak kennis met de accountmanagers van OBM Oost:

Carisia Kooiker, accountmanager Regio Zwolle
  • e: c.kooiker@obm-oost.nl
  • t: 06-34849048
Niek Westert, accountmanager Regio Emmeloord
  • e: n.westert@obm-oost.nl
  • t: 06-14750866
Roel Jorritsma, accountmanager Regio Deventer
  • e: r.jorritsma@obm-oost.nl
  • t: 06-38774963

Privacyverklaring OBM Oost

Wij verzamelen gegevens van leerlingen, cursisten, bedrijven en personen die zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Welke gegevens wij verzamelen en waarvoor wij ze gebruiken, hoe wij de gegevens vastleggen en met wie wij gegevens delen, staat beschreven in onze privacyverklaring. 
 
 

 

Onze samenwerkingspartners voor de uitvoering van de opleiding

Voor de uitvoering van onze opleidingen werken wij samen met ROC’s uit onze regio.
Dit zijn OC&W erkende opleiders.

Onze samenwerkingspartners en daarmee onze opleidingslocaties zijn:
 
• Technicampus Metaal in Deventer
• ROC Friese Poort in Emmeloord
• Deltion College in Zwolle

Zoekt u een leerling?

Nieuws

Blijf op de hoogte

OBM Oost

Vacature Officemanager met communicatietalent en hart voor de metaaltechniek 20-24 uur per week

Heb jij als officemanager altijd al meer je communicatietalent willen benutten? Als officemanager verricht je uiteraard taken op secretarieel, organisatorisch en facilitair gebied en coördineer je de werkzaamheden van de backoffice. Maar daarnaast verloopt bij ons alle externe communicatie via jouw taalvaardige vingers en ben jij de persoon die de promotie van OBM Oost vormgeeft. Het doel hierbij is meer instroom van medewerkers in de mooie branche van de metaaltechniek die jij een warm hart toedraagt.

OBM Oost

OBM Oost feliciteert haar 66 geslaagden!

66 leerlingen van OBM Oost hebben de afgelopen dagen hun diploma in ontvangt genomen. Bij Deltion College slaagden 34 leerlingen voor hun diploma, bij Technicampus Metaal 23 leerlingen en bij ROC Friese Poort 9 leerlingen. OBM Oost feliciteert al haar geslaagden en de leerwerkbedrijven van de leerlingen met het behaalde resultaat.