Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief

OBM
RiVa
Onze missie

Voldoende én goed opgeleide vakmensen voor de metaalbranche. Dat is waar OBM RiVa voor staat. Zonder nieuwe medewerkers staat het voortbestaan van metaalbedrijven op het spel. Daarom is OBM RiVa, op initiatief van de Koninklijke Metaalunie en het scholingsfonds OOM, opgericht voor de bedrijven in de regio.

OBM RiVa zorgt voor de instroom en opleiding van (nieuwe) medewerkers voor deze bedrijven.  In samenwerking met ROC's zorgen wij voor vakopleidingen die optimaal aansluiten op de praktijk. Wij zijn de schakel tussen de leerling, het metaalbedrijf en de school. 

 

OBM RiVa actief in Rivierengebied, De Vallei en Overbetuwe
OBM RiVa is actief in het Rivierengebied, De Vallei en Overbetuwe. Ons kantoor is gevestigd in Geldermalsen, onze opleidingslocaties in Tiel, Ede en Arnhem. 
  
Maak kennis met het team van OBM RiVa:
Femke Nijhoff, officemanager
  • e: info@obm-riva.nl
  • t: 0345-820210
Pieter van Spaandonk, directeur / accountmanager Rivierengebied
  • e: p.v.spaandonk@obm-riva.nl
  • t: 06-23645650
Rob den Boef, accountmanager regio Vallei/Arnhem e.o.
  • e: r.den.boef@obm-riva.nl
  • t: 06-12286282

OBM RiVa en privacy

Wij hechten veel waarde aan het zorgvuldig omgaan met privacygevoelige gegevens. In onderstaande privayverklaring is te lezen hoe wij omgaan met de privay van onze leerlingen. Iedere nieuwe leerling die zich bij ons aanmeldt, ontvangt deze privacyverklaring ter ondertekening. Pas als wij expliciet toestemming hebben gekregen om zijn of haar gegevens te gebruiken, worden deze gedeeld met het betreffende ROC en leerbedrijf. 
 
  Privacyverklaring OBM RiVa - leerlingen
 
 
 

 

Opleidingslocaties

Voor de uitvoering van onze opleidingen werken wij samen met ROC’s uit onze regio.
Dit zijn OC&W erkende opleiders.
 Onze opleidingslocaties zijn:
 
 
  • Rijn IJssel in Arnhem
      Opleidingen:   (allround) constructiewerker en vanaf schooljaar 2019-2020 ook (eerste) monteur mechatronica
  • Technova College in Ede
      Opleidingen:   (allround) constructiewerker, (allround) verspaner en (eerste) monteur mechatronica
  • ROC Rivor in Tiel           
      Opleidingen:   (allround) constructiewerker en (eerste) monteur mechatronica       
 

Zoekt u een leerling?

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OBM RiVa

OBM RiVa

Wat zijn jouw kansen in de metaal?

Hoe groot is de kans dat je na je studie werk vindt in het beroep waarvoor je bent opgeleid? Dat laten beroepsonderwijs en bedrijfsleven zien met Kans op werk. Kans op werk heeft als belangrijkste doel onafhankelijk voorlichting te geven aan studenten voor een juiste studie- en beroepskeuze. Kans op werk is een prognose en laat zien hoe groot de kans is dat een student straks werk vindt in een beroep dat aansluit op de opleiding (inhoudelijk en qua niveau) in zijn of haar regio. Vind je verspanen (draaien en frezen) helemaal geweldig? Check dan wat zijn mijn kansen? Benieuwd naar de cijfers van het aantal gediplomeerden binnen de metaal en metaalektro?

OBM RiVa

Metaalproductenindustrie sterkste groeier

De metaalproductenindustrie is -in vergelijking met de andere branches in de productie-industrie- in januari het sterkst gegroeid. De metaalproductenindustrie produceerde in januari ruim 9% meer dan in januari 2018. De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in januari 0,1% hoger dan januari 2018. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.