Hydrauliek

OBM Oost

Workshop Productiviteit

Elke ondernemer en bedrijfsleider streeft continue naar het beste resultaat voor zijn bedrijf. De resultaten die bereikt kunnen worden hangen in sterke mate af van de manier waarop de productie wordt georganiseerd. Beslissingen van ondernemers en bedrijfsleiders zijn daarbij van doorslaggevend belang. Welke beslissingen dragen bij aan het verhogen van de productiviteit en welke beslissingen hinderen productief werken? Bij alle aspecten die betrekking hebben op het nemen van de juiste, productiviteitsverhogende beslissingen wordt stil gestaan.

Productiviteitsverhoging
De oplossing voor schaarste aan productiemiddelen!
Schaarste aan vakbekwaam personeel is een groot probleem en een belemmering om als bedrijf te kunnen groeien. Deze, steeds duurdere productiemachines, vragen om een steeds effectievere inzet van deze machines. Tijdens deze lezing wordt duidelijk hoe de schaarse middelen het beste ingezet kunnen worden.

23 februari 2023 (14:00 – 15:00)
Kampstaal – Distributieweg 10, 8304 BJ Emmeloord

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je hierna meer weten over het behalen van de maximale productiviteit uit de fabriek. Op 23 maart 2023 staat een volledige cursusdag gepland op de locatie van OBM Oost in Zwolle!!!

Aanmelden voor deze leuke en interactieve activiteit kan al vast door aanmelding via emailadres: [email protected]

Wees er snel bij want er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Gepubliceerd op 23 januari 2023