Hydrauliek

OBM Oost

Workshop Omsteltijdreductie

Elke ondernemer en bedrijfsleider streeft continue naar het beste resultaat voor zijn bedrijf. De resultaten die bereikt kunnen worden hangen in sterke mate af van de manier waarop de productie wordt georganiseerd. Hierbij is de manier van plannen van doorslaggevend belang. Maar hoe kunt u de werkzaamheden in het bedrijf efficiënt en effectief plannen?

Omsteltijdreductie
De basis voor het vergroten van de winstgevendheid! Omsteltijden hebben grote impact op de winstgevendheid van een bedrijf. Door optredende omsteltijden te analyseren kunnen deze vaak op relatief eenvoudige wijzen worden verkort. Hierdoor gaan kosten omlaag, neemt de levertijd af en neemt de leverbetrouwbaarheid toe. Tevens zal flexibeler geproduceerd kunnen worden. Tijdens deze lezing wordt duidelijk hoe gericht aan omsteltijdreductie gewerkt kan worden.

8 maart 2023 (14:00 – 15:00)
DT Dijkstra – Landbouwkade 6, 8304 AE Emmeloord

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je hierna meer weten over Productieplanning en Omsteltijdreductie? Op 6 april 2023 staat een volledige cursusdag gepland op de locatie van OBM Oost in Zwolle!!!

Aanmelden voor deze leuke en interactieve activiteit kan al vast door aanmelding via emailadres: [email protected]

Wees er snel bij want er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Gepubliceerd op 23 januari 2023