OBM Oost

Stoom jezelf klaar voor een toekomst in de metaal!

Ben jij geïnteresseerd in het werken in de metaal en wil je hier een opleiding in volgen? Leuk! Er zijn diverse opleidingen binnen de metaalbranche. Maar merk je dat je nog niet de basisvaardigheden van het werken in de metaal onder de knie hebt? Geen probleem! Met de Super Start opleiding van OBM Oost in samenwerking met Aventus Apeldoorn heb je de mogelijkheid om de basisvaardigheden al vóórdat je aan de slag gaat, bij je leerwerkbedrijf goed te beheersen.

Tijdens deze Super Start opleiding, leer je in 10 weken de basisvaardigheden van het werk in de metaal. Denk aan leren boren, lassen, zagen of vijlen, niets is te gek! Daarnaast neem je in deze periode het VCA-examen af. Dit certificaat heb je nodig op de werkvloer. Hoe handig is het dat je deze al in de pocket hebt? Na deze vooropleiding ben je helemaal klaargestoomd voor het echte werk!

Op het moment dat je de basisvaardigheden beheerst en je de 10 weken durende opleiding hebt afgerond, stroom je in op de metaal opleiding die bij jou past. Tijdens de start-opleiding heb je daarnaast óók al kennis gemaakt met jouw toekomstige leerbedrijf. Hierdoor weet je precies waar je terecht komt én welke werkzaamheden je kan verwachten.

Wil je meer weten? Bel Roel Jorritsma van OBM Oost op 06 38774963

Enthousiast geworden? Super tof! Klik hieronder voor al het aanbod van BBL-opleidingen.

Heeft u een eigen bedrijf in de techniek of bent u werkgever? Hoe fijn is het dan om te weten dat uw toekomstige werknemer(s) al de juiste kennis aan basisvaardigheden op zak hebben. Lijkt het u interessant om tijdens opleiding een aantal leerlingen bij te staan? Dat kan! Bel Roel Jorritsma 06-38774963

Gepubliceerd op 23 februari 2023