OBM Oost

NL leert door! Monteur als ambassadeur

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en inzetbaar. In je huidige baan, of bij een andere werkgever. De overheid ondersteunt jouw ontwikkeling met verschillende regelingen.

Met hulp van het ontwikkeladvies kunnen werknemers, flexwerkers, ondernemers, zzp’ers en werkzoekenden hun huidige werk op een andere manier invulling geven en geeft het een boost aan kennis en vaardigheden.

Via de subsidieregeling NL leert door is het mogelijk kosteloos scholing te gaan volgen. Een ideale manier om uw kennis of skills uit te breiden en te updaten.

Monteur als Ambassadeur

Via NL leert kunt u kosteloos de cursus: Monteur als ambassadeur volgen. Wat houdt deze cursus in? Als monteur bent u vaak op locatie. U bent als geen ander in staat om technische problemen van klanten op te lossen. Maar bij de klant bent u ook het visitekaartje van uw organisatie. Weet u ook welke indruk u achterlaat bij die klant? In onze cursus leert u klantgericht denken, handelen, reageren en de juiste communicatiemethode toepassen voor klanttevredenheid van uw organisatie.

Ziet u kansen om van deze regeling gebruik te maken? Klik dan hier voor meer informatie en voorwaarden.

Wilt u zich rechtstreeks aanmelden voor Monteur als Amabassadeur? Klik dan hier.

Gepubliceerd op 28 november 2021