OBM Oost

Maak kennis met accountmanager om-, her- en bijscholing OBM Oost

Mijn naam is Hendrik Jan Buitenhuis ik ben 41 jaar, getrouwd en vader van 3 dochters. Sinds ik getrouwd ben woon ik in Zwolle, daarvoor heb ik altijd in Rouveen gewoond.

Ter ontspanning hou ik van hardlopen, dit probeer ik dan ook 2 á 3x per week te doen. Naast een krantenwijk ben ik ooit met een bijbaan begonnen als pompbediende bij een service pomp. Het plezier om met mensen in contact te komen en te staan is daar begonnen. Ik heb daarna ook verschillende banen gehad met een commercieel karakter. Tijdens al deze banen vond ik de ontwikkeling bij mijzelf, maar vooral bij anderen ontzettend interessant.

Sinds 9 mei 2023 ben ik werkzaam bij OBM-Oost als accountmanager in om-, her- en bijscholing. Gezien de uitdaging die er is in de metaal- en  maakbedrijven, voor voldoende en goed opgeleid personeel, kom ik graag met u in contact om te onderzoeken wat OBM hierin voor u kan betekenen. Hoe ziet de toekomst van uw bedrijf eruit? Welke opleiding heeft uw personeel nodig? Met deze vragen (en nog andere) zou ik met u willen kijken hoe u en uw collega’s, samen (een leven lang) kunnen blijven ontwikkelen.

Wilt u samen met mij de antwoorden op deze vragen onderzoeken? U kunt contact opnemen doormiddel van onderstaande gegevens.

Hendrik Jan Buitenhuis

06-39 338 841

[email protected]

Gepubliceerd op 4 juli 2023