OBM Oost

Voorlichtingsactie OBM Oost

Leerlingen bereiken tijdens de lockdown? Dat was de afgelopen 2 jaar een uitdaging. Want, hoe kunnen we leerlingen informeren over BBL-opleidingen in de metaal en mechatronica, als we niet op school langs mogen?

Video

Om toekomstige studenten toch zo goed en volledig mogelijk te informeren over onze opleidingen in de maakindustrie, ontwikkelden we een voorlichtingsvideo. In deze video nemen we leerling mee in wie OBM Oost is, wie er werkzaam zijn, wat we doen en hoe wij de schakel zijn tussen de opleiding en het leerwerkbedrijf! Alvast een voorproefje? Kijk op www.deleukstemetaalopleiding.nl

Gratis voorlichtingspakket

De opleidingsvideo bieden we aan via ons voorlichtingspakket. VO scholen en bedrijven kunnen dit pakket gratis aanvragen. In dit pakket vind je onder andere de voorlichtingsvideo, onze opleidingsbrochures en een begeleidende brief voor de ouders over de opleidingen bij OBM Oost!

Met dit pakket willen wij helpen om vorm te geven aan de voorlichting van leerlingen en ouders over vervolgonderwijs en beroepsmogelijkheden na het VO. Wilt u uw studenten voorlichten over onze BBL opleidingen in de metaal en mechatronica? Vraag het gratis voorlichtingspakket aan via [email protected].

Gepubliceerd op 8 februari 2022