OBM RiVa

Volg nu uw lasopleiding in Arnhem

Vanaf 7 februari start Rijn IJssel in samenwerking met OBM RiVa met NIL-lasopleidingen op niveau 1 en 2. Dit zijn opleidingen met veel praktijkles.

Lasprocessen
Het gaat om Booglassen BMBE, MAG en TIG op niveau 1 en 2. De opleidingen vinden plaats in het nieuwe, moderne Tech Plaza aan de Tivolilaan 40 in Arnhem.
De opleidingen worden verzorgd door een deskundige docent, waarbij u leert werken met de nieuwste technieken.
Wilt u op niveau 3 of 4 leren lassen? Dat is vanaf september 2022 ook mogelijk bij Tech Plaza.

Cursusduur en startdata
De opleiding bestaat uit maximaal 16 lesavonden van 3 uur. Per avond wordt 1 uur theorieles gegeven en 2 uur praktijkles. U volgt 1 lesavond per week en kunt zich aanmelden voor de maandag-, dinsdag- of woensdagavond. De cursus start in februari en september, maar ook tussentijdse instroom is mogelijk (open inschrijving). U kunt zich inschrijven via onze website. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, nemen wij contact met u op over het voor u geschikte niveau, het lasproces en de lesavonden waarop u de cursus wilt volgen.

OBM RiVa biedt ook lascursussen in Ede aan
OBM RiVa heeft al een aantal jaren een samenwerking met Upgrade in Ede, en biedt in samenwerking met hen ook lascursussen in Ede aan. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Naar de cursussen
Ga direct naar de cursus van uw keuze:

Subsidie
Is uw bedrijf aangesloten bij scholingsfonds OOM of A+O? Dan komt u in veel gevallen in aanmerking voor subsidie.

Heeft u vragen?
Neemt u dan gerust contact met ons op voor een advies op maat: [email protected] / 0345-820210.

Gepubliceerd op 1 februari 2022