OBM Oost

Uitnodiging STOottroepen Techniek Walibidag 18 mei 2022

STOottroepen: Dé verbinder tussen techniek onderwijs en het bedrijfsleven.

STOottroepen Techniek is hèt professionaliserings-programma voor docenten, instructeurs en praktijkopleiders. Samen maken we korte metten met het veelgehoorde gebrek aan aansluiting tussen technisch onderwijs en wat het bedrijfsleven vraagt.
De missie van STOottroepen Techniek is die kloof op te heffen en te vullen met precies dat waar het bedrijfsleven om vraagt. Zodat er over 5 jaar leerlingen van school komen met kennis en vakmanschap die er echt toe doen.

Op woensdag 18 Mei vanaf 14.45 uur (inloop vanaf 14.00 uur) organiseert STOottroepen Techniek de Walibidag 2022. Tijdens dit (inter)actieve evenement komen collega’s en vakgenoten uit zowel onderwijs als het bedrijfsleven samen om kennis en ervaringen te delen, elkaar te inspireren en om te leren. Er is een interactief programma opgesteld vol inspirerende sprekers, workshops en een uniek kijkje achter de technische schermen.

Goed, toekomstbestendig technisch onderwijs organiseren in de regio en zorgen voor voldoende instroom in technische opleidingen en -beroepen kunnen we alleen samen.

Voor meer informatie en aanmelden verwijzen wij naar www.stoottroepentechniek.nl

Let op: bij aanmelden geldt vol = vol.

Gepubliceerd op 26 april 2022