OBM Riva

Save the date – Techniekdag Rivierenland

Op 12 maart 2022 wordt de Techniekdag Rivierenland georganiseerd.

De Techniekdag is een dag voor jongeren, familieleden en andere geïnteresseerden om te kunnen ervaren hoe leuk en veelzijdig technologie is. Organisaties en opleidingen (van vmbo tot universiteit) presenteren op deze dag verschillende doe-, kijk- en speelactiviteiten.

Op deze Techniekdag kunnen jongeren allerlei soorten techniek ervaren, van traditionele timmerman tot hightech techniek in de zorg. Dit alles door een leuke doe-activiteit.

Op gezette tijden zullen MBO-studenten hun afstudeeropdrachten laten zien en vertellen over hun stages/leerbaan en opleiding. Wat houdt het beroep precies in en hoe is hun stage/leerbaan verlopen? Dit wordt afgewisseld met verhalen van ervaringsdeskundigen die vertellen over hun eigen loopbaankeuzes, doorgroeimogelijkheden en opleidingen. Bijvoorbeeld: gestart als vmbo basisberoeps en nu een eigen bedrijf! Hoe is dat gegaan en hoe is het nu?

Zo zijn er naast de doe-activiteiten dus genoeg mogelijkheden voor jongeren, ouders, docenten en decanen om zich te verdiepen.

De Techniekdag Rivierenland vindt op 12 maart 2022 plaats bij Metaglas in Tiel.

Meer weten of aanmelden als standhouder? Bezoek dan de website van Techniekdag Rivierengebied.

Gepubliceerd op 21 juli 2021