OBM Oost

Regionale Techniek Bedrijvendag 2023

Bent u ondernemer in de bouw, infra, installatietechniek of maakindustrie in de regio Zwolle? Kom dan op dinsdag 13 juni naar de Regionale Techniek Bedrijvendag 2023, in het nieuwe Zwolse techniekcentrum LUX038!

Tijdens deze tweede editie van de Regionale Techniek Bedrijvendag zetten we de kansen en uitdagingen binnen de techniek- en bouwsector centraal. We werpen een blik op de toekomst van het vakgebied en we bieden volop inspiratie om organisaties, aansluitend op technische trends en de huidige arbeidsmarkt, toekomstbestendig te maken.

Onder de enthousiaste leiding van dagvoorzitter Rick Nieman gaat u samen met andere technische bedrijven in de regio, onderwijsinstellingen en brancheverenigingen in gesprek over aantrekkelijk werkgeverschap, robotisering en digitalisering, de ontwikkeling van en samenwerking met techniekcentra zoals LUX038 en Perron 038 en kansen voor hybride professionals. Ook geven we u een kijkje in de keuken bij ondernemers die al aan de slag zijn gegaan met circulariteit in productieprocessen en de leercultuur in hun organisatie.

Keynote spreker Mathijs Bouman geeft u inzicht in trends en ontwikkelingen. Mathijs neemt u mee in actuele economische onderwerpen zoals innovatie en robotisering, en de huidige arbeidsmarkt. Hij geeft bovendien een inkijkje in succesvolle Nederlandse bedrijven. Kortom: harde feiten, met een gezonde dosis humor.

De Regionale Techniek Bedrijvendag 2023 is geen achteroverleunmiddag, maar een boeiende middag vol interactie, discussie en inspiratie. Samen met u zetten we gezamenlijk de schouders eronder en maken we er wérk van in de regio Zwolle!

Het evenement vindt tussen 12.30 en 18.00 uur plaats in het nieuwe techniekcentrum LUX038 in Zwolle. Dit centrum is op dit moment in ontwikkeling en eind 2023 volledig operationeel. Deelname aan deze middag is gratis. Op de website  van het Deltion College vindt u meer informatie over onder andere het programma en de sprekers. Inschrijven is hier mogelijk. Er is plek voor maximaal 250 deelnemers. Vol is vol!

Gepubliceerd op 25 april 2023