OBM Riva

Niet op de automatische piloot werken, anders slaan we de plank mis!

“Niet op de automatische piloot werken, anders slaan we de plank mis!” Marco Koens, directeur/eigenaar van Van Echtelt Metaal B.V., is duidelijk in wat hij wil bereiken. Vakmanschap en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij Van Echtelt. Tegelijkertijd wil het bedrijf de winstgevendheid en doorlooptijden verbeteren.

Recent volgenden alle medewerkers van Van Echtelt een Lean introductietraining van OBM RiVa en Effeqtief. Doel was het opzetten van een nieuwe Leanbril. Marco Koens heeft een heel duidelijke visie op het toepassen van Lean voor zijn organisatie.

“Door deze training wil ik mijn mensen bewust maken om de Leangedachte in hun dagelijkse werk toe te passen. Zodat ze zich bewust zijn hoe ze hun werk slimmer en efficiĆ«nter kunnen organiseren. ”

Door de medewerkers actief te betrekken in de training en het geleerde direct toe te passen op hun eigen situatie, lukt het een flinke lijst met direct toepasbare verbeteractiviteiten in kaart te brengen. Hiermee kan Van Echtelt in enkele weken al veel voordeel behalen.

De Lean Introductietraining is een samenwerking tussen OBM RiVa en Effeqtief.
Wilt u ook kennismaken met de mogelijkheden van Lean? De volgende introductietraining staat gepland op dinsdag 5 oktober

Gepubliceerd op 22 juni 2021