OBM Oost

Het werk in de metaal: specialist in mobiele rolvormmachines

Pasterkamp Metal Sheet Solutions in Urk

Wat houdt het werk in de metaalsector in? Hoe zien de bedrijven eruit waar je als beginnend metaalbewerker aan de slag gaat? Wat voor producten maak je en voor welke bedrijven produceer je?

Om toekomstige studenten een indruk te geven van het werk in de metaalsector, plaatst OBM Oost regelmatig bedrijfsfilms van OBM Oost-aandeelhouders. Die films geven een indruk van het veelzijdige werk in de maakindustrie. Deze keer aandeelhouder Pasterkamp in Urk.

Plaatbewerking

Pasterkamp is leverancier van plaatbewerkingsmachines en is gespecialiseerd in de verwerking van coilmateriaal tot eindproduct. Meestal is dit een profiel dat in verschillende lengtes geproduceerd wordt. Een langjarige specialiteit is het ontwikkelen en leveren van persstraten en complete rolvormlijnen voor open en gesloten profielen.

Rolvormmachines

Het bedrijf levert allerlei machines op het gebied van plaatbewerking, zoals rolvormmachines, laser snijmachines, plasma snijmachines, zetbanken, kantbanken en draadbuigmachines. Mobiele rolvormmachines zijn de specialiteit van Pasterkamp.

Het gaat bij Pasterkamp niet alleen om de kwaliteit van de machine, maar ook om de advisering en service.

Bekijk de bedrijfsfilm van Pasterkamp om een indruk te krijgen van het werk in de metaalsector.

YouTube player
Gepubliceerd op 28 november 2021