OBM Oost

Het werk in de metaal: Plaatwerk snijden, zetten, frezen en lassen.

Tosec BV in Zwolle

Wat houdt het werk in de metaalsector in? Hoe zien de bedrijven eruit waar je als beginnend metaalbewerker aan de slag gaat? Wat voor producten maak je en voor welke bedrijven produceer je?

Om toekomstige studenten een indruk te geven van het werk in de metaalsector, plaatst OBM Oost regelmatig bedrijfsfilms van OBM Oost-aandeelhouders. Die films geven een indruk van het veelzijdige werk in de maakindustrie. Deze keer aandeelhouder Tosec B.V. in Zwolle.

Wij zijn een metaalbedrijf gespecialiseerd in plaatbewerking. Met meer dan 16 verschillende plaatbewerkingen waaronder lassen, lasersnijden, zetten en frezen. Het metaalbedrijf bestaat uit meerdere afdelingen: het snijbedrijf, zetbedrijf, verspaningsbedrijf en lasbedrijf, allemaal gevestigd op dezelfde locatie aan de Hoekerweg 2, Zwolle.

Wij hebben een uitgebreid machinepark en garanderen een snelle en betrouwbare levering. Wij zijn een flexibele en betrouwbare toeleverancier met een leverbetrouwbaarheid van 98%, dat meten wij elke dag na! Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid, wij denken graag met u mee over de juiste oplossing.

Bekijk de bedrijfsfilm van Tosec B.V. om een indruk te krijgen van het werk in de metaalsector.

YouTube player
Gepubliceerd op 29 november 2020