LEAN Procesoptimalisatie: experttraining

Een cursus op maat?
Wij adviseren u graag

Recht op subsidie?
Wij zoeken het voor uw werkgever uit

Cursus LEAN Procesoptimalisatie: experttraining

Heeft u de LEAN introductietraining gevolgd of op een andere manier enige basiskennis van LEAN op gedaan? In de expert training werken we verder aan de verdieping van uw kennis van de meest gangbare LEAN-methoden en instrumenten. Vervolgens bespreken we de implementatie, het managen en de financiële aspecten van LEAN. Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijgt u inzicht hoe hiermee om te gaan en het succes van LEAN vast te houden. Aansluitend gaat u dit vertalen naar uw eigen praktijk en presenteer u een plan van aanpak dat gereed is om te worden uitgevoerd.

Deze cursus wordt u aangeboden door: OBM RiVa.

Voor wie is de cursus geschikt?

Directie, managers en medewerkers die LEAN professional willen worden en die leiding geven of willen gaan geven aan het optimaliseren van het bedrijfsproces en verdere stappen willen zetten.

Wat leert u tijdens de cursus?

In deze training krijg u de handvatten aangereikt om de theorie te vertalen naar de praktijk in uw organisatie. U krijgt terugkoppeling van uw docent en medecursisten. Hierdoor bent u in staat om het succes van LEAN vast te houden en verder te ontwikkelen.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus duurt 2 dagdelen en bevat:

  • Behandeling van diverse LEAN technieken, waaronder: herkennen van verspillingen, 5S, Kaizen, VSM, doorlooptijdsverkorting, Push vs. Pull, Poka Yoke, QRM, Agile & Scrum.
  • Implementatie van LEAN en succesbepalende vervolgstappen. Onder andere de rol van het management, communicatie en cultuurverandering.
  • Het succesvol vertalen van de theorie naar de praktijk en het opstellen van een plan van aanpak, gebruikmakend van LEAN kennis en technieken.
Certificaat en certificering

Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursuslocatie en data
Op dit moment is er nog geen cursusdatum voor deze locatie gepland. De cursus gaat van start bij voldoende aanmeldingen en vindt plaats op een vooraf bepaalde locatie of in uw bedrijf. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 16.00 tot 20.00 uur.
Cursuslocatie Startdatum Duur Prijs Brochure
Arnhem
Open inschrijving
4 avonden
€ 985,-
Inschrijven

De genoemde kosten zijn exclusief BTW en inclusief lesmateriaal en indien van toepassing een maaltijd.

Subsidie Aanvraag

Wat zijn de subsidiemogelijkheden?

Wat zijn de subsidie- mogelijkheden?

Is uw bedrijf aangesloten bij opleidingsfonds OOM of A+O Metalektro? Dan kan uw werkgever vaak een vergoeding ontvangen. Wilt u weten welke subsidie dit is? Laat uw werkgever contact met ons opnemen. Wij zoeken het graag voor jullie uit.